De Sint Bonifaciuslaan is een prachtig bosgebied in het noordwesten van Nederland. Het is in totaal ruim 150 kilometer lang en heeft een bos van ongeveer 48.000 lodge-achtige bomen. Als u onderweg te langzaam bent, kunt u zich in de oude skiff door het park laten vervoeren. De ene manier is vliegen vanuit de haven van Pickwick en de andere is wachten op boten die u naar het startpunt in de Sint Bonifaciuslaan brengen.

De eerste les:

Eenmaal aangekomen in het kamp, zullen de instructeurs je klaarmaken. De eerste les is een veiligheidsles. Je weet heel goed dat we onderweg over de kabel en de boot naar de grote ankerplaats gaan. Er wordt veel gepraat over hoe men de kabel moet vasthouden en hoe het anker moet zinken. Hier wordt benadrukt hoe belangrijk het is om in de boot te stappen. Eerst maak je kennis met de veiligheidsprocedures. In de boot doe je gewoon het volgende.

Johannes: "Hallo mijn naam is Jan en ik ben 16 jaar oud. Ik ga jullie leren hoe je in een boot moet stappen."

Leerprocedure: Jullie zitten in een boot die klaar is om weg te varen. De instructeur haalt het anker uit de boot, laat het op het dek vallen en begint te klingelen. Er wordt aangenomen dat iedereen in de boot weet waar het ankerpunt zich bevindt. De boot ligt voor anker. De instructeur verwijdert vervolgens een klokje en plaatst het op het dek. Hij legt de luidklok op de grond om iedereen te laten weten waar het is. Als je uit de boot stapt, overhandig je hem de gong. Hij neemt het aan en blaast het in de boot. Het enige wat je hoort is het mooie gerinkel ervan. Terwijl hij dit doet, legt hij uit wat je doet en waarom. Zodra je hem de klok overhandigt, doet hij hem op je. Hier maakt de boot je klaar voor de veiligheidsles.

Controle: Zodra de bootsman vertrekt ga je in de boot zitten en volg je de verplichte veiligheidsbesprekingen. De eerste twee lessen staat u buiten de boot geparkeerd bij de helling. In de 3e les brengt de boot u naar de helling.

In de 4e les zit u buiten de boot. Dit is het moment waarop je kunt beginnen te leren wat er van je verwacht wordt, doe alsof je op het water bent in de boot "B" als je het vergelijkt met de school. De instructeur zal je wijzen op de "lading" of wat hij denkt dat jouw rol in de lading is. Als u aandachtig luistert, zult u meer dan waarschijnlijk zien dat u de "C" bent, als u die met de school vergelijkt. U zult proberen de boot te lokaliseren en hem veilig in het dok te loodsen. U bent rol "A" als u het vergelijkt met de school en "D" als u het vergelijkt met "B".

Tegen het einde van de 5e les zou u rol "A" en "D" moeten zijn en hopelijk in staat moeten zijn uw "anship" te gebruiken om te helpen bij het aanmeren van de boot. De zes lessen duren gewoonlijk 30-45 minuten.

De laatste les

Als iedereen klaar is, moet de boot worden benaderd en moet de kapitein een logboek tekenen. Iedereen in de boot moet het eens zijn met de commando's die de kapitein zal geven. Als je je huiswerk hebt gedaan, moet je in staat zijn de commando's te anticiperen en te begrijpen wat ze betekenen. Het laatste wat de schipper wil, is dat de boot voor de boot te water raakt en iedereen nat wordt. Je hebt controle over de situatie gekregen. Je hebt met succes boot camp doorlopen en het proces van getraind worden doorlopen. Je hebt nu je boot "natuurlijk".

Categories: Default