Mijn man Nick Liper is een van de beste tennissers in Europa. Hij trad op in de French Open en Wimbledon. Nick won niet minder dan zes Masters toernooien en tien Grand Slam titels in zijn ATP carrière.

Ik heb besloten om u mijn collectie padelrackets voor te stellen. Het eerste racket dat ik jullie aanbied is de Volkl Power Pit. Het is een nieuwe aanwinst. Ja, zo'n tien jaar geleden was dit tennisracket het neusje van de zalm op het gebied van tennisrackettechnologie. Het biedt veel power en het kreeg de titel – Power Pits. Power Pit was gespecialiseerd in een rubberachtig materiaal dat alle carbonvezelrackets op de markt verving. Het rubberachtige gedrag van het racket zorgt voor een veelbelovender spin van de tennisbal.

De extra bonus van dit soort tennisracket is dat het twee rackets in één biedt. Zonder een dergelijk racket bestond er niet zoiets als een dubbel racket. U hoeft niet te kiezen tussen een top- en een gewoon racket. Het Volkl Power Pit racket wordt geleverd met een standaard Yoneda SCS Power Base.

Volkl Power Pit rackets worden verkocht in de standaard non-fast-pitch prijs van $149.00 + $50.00 verzonden. Als u haast heeft, kunt u het racket voor $99,00 kopen met de extra $50,00. U kunt ook een set rackets vinden voor ongeveer $35.00. Zoals duidelijk is bij het lezen van de naam, zijn de Volkl Power Pit rackets geel van kleur.

Naast de verkoop van rackets, bied ik ook originele bespanning aan. Ik kan u met plezier vertellen dat met een originele bespanning uw racket op gewicht blijft. U speelt zo lang mogelijk comfortabel en met volle power. U bespaart veel geld. Als u bespande rackets koopt, kunt u binnen uw budget beschikken over de beste bespanning die er is. Ik zal blij zijn om u te vertellen dat de rackets worden verkocht tussen 299 dollar en $ duiven.

Zoals gewoonlijk zal ik u graag meer details vertellen over het unieke karakter van elk racket. Nu het racket – het Volkl Power Pit Tennis Racket is gemaakt van extra dikke en speciale vibratie behandelde harsen. bestaat uit speciale composiet technologieën, en de grip is één van de dikste grips die u in tennis zult krijgen. De Volkl Power Pit rackets hebben een externe PUFollow Dualax technologie. U kunt van dit tennisracket een langere afstand met meer power verwachten.

Categories: Default