Sportschool Tholen

Sportschool Tholen

We spelen allemaal de sport judo. Omdat we in vorm willen blijven, en ook plezier willen hebben in onze vrije tijd, hebben we besloten om lid te worden van onze plaatselijke sportschool.

In het begin probeerden we samen te trainen met de gebruikelijke trainingsapparatuur. Omdat we allemaal professioneel en zeer gemotiveerd zijn, was het eerste wat we deden vaker gaan eten. Wij universiteitsstudenten moesten alle extra kilo's van ons lichaam kwijt omdat ze al mager zijn en het tijdens hun middelbare en middelbare schooljaren al moeilijk hadden toen ze werden geconfronteerd met een groot aantal onbeperkte calorieën.

We zijn ook meer groenten en fruit gaan eten. We namen ze soms al als onze 'fermenten'. In feite proefden we allebei meer vers fruit en groenten dan andere voedingsmiddelen vanwege hun kartonvriendelijke voedingsstoffen.

Je kunt je voorstellen wat een schok het was toen plotseling de andere vrouwen in de sportschool naar ons judo-wevend begonnen te kijken en zich afvroegen waarom wij de enigen zijn die meer eten en meer eten. En niet alleen naar ons kijken, maar ook naar ons lichaam. Het was een ander aspect van wat we allemaal leuk vinden: weten hoe we voor onszelf moeten zorgen.

En zo aten we niet meer. "Kijk, dit is alleen voor sport." Sommige van onze costars begonnen te trillen en te trillen wanneer ze langs onze loopband liepen en we moesten allemaal veel meer herhalingen doen dan we dachten dat we konden doen. Een vrouw vertelde ons herhaaldelijk over haar ervaring in het verleden toen haar hardlooproutine last had van extreme krampen of problemen met het spijsverteringsstelsel.

Het enige dat ze altijd zei over haar ervaring met het trainen met andere vrouwen in de sportschool, was dat ze nooit praatten over hoe vaak ze iemand zoals jij hadden om met hen te trainen.

We moedigen onze klanten aan om in alle aspecten over uw lichaam te praten. Het lijkt erop dat veel mensen zichzelf graag weghouden van spiegels, of deze nu bewust zijn of niet. We zeggen niet altijd dat ze "naast een man moeten lopen" of naar de "mannengrot" moeten gaan. We zeggen dat ze met iedereen moeten praten die interesse lijkt te hebben en haar aan te bieden wat ze leuk vindt en waarover ze wil praten.

Wat fitnessapparatuur betreft, betalen we soms voor een instructeur in de sportschool om binnen te komen en een kleine "tutorial" over de apparatuur te geven. Ik ken echter geen enkele sportschool waar ze een instructeur hebben die een doorlopend essay-seminar of een boekseminar geeft. Dus wij als MHRBS-instructeurs moeten manieren vinden om onze dingen gemakkelijk en leuk te maken, wat soms betekent dat we soms moeten "improviseren".

De behoeften van de sportschool ontstaan ​​op twee manieren: de behoeften van de leden en de behoeften van de apparatuur. Als het tijd is om de beschikbare sportschool te kiezen, kun je echt een keuze maken op basis van sfeer en apparatuur. Als je in een sportschool traint, moet je rekening houden met een aantal kenmerken.

Hebben ze een gemeenschapsgevoel in de sportschool? Zijn er bekende of vergelijkbare persoonlijkheden? Zorgen ze voor hun leden? Hebben ze trainings- en beoordelingsfaciliteiten? Een paar dingen zoals deze maken een verschil in de manier waarop u met de leden omgaat.

Categories: Default