Personal trainer Hoeksche Waard

Personal trainer 

Omgaan met structuren zoals de knie en heup, de heup, de romp en de enkel, Tenen, met name de digitale band, kunnen behoorlijk gevoelig zijn. Wanneer u met deze gebieden werkt, vindt u ze snel gewond. Wat de digitale band lastig maakt, is de pragmatische versteviging, stijve beenspieren geven ze een echt jeet-Eckert-elleboogeffect op het gewricht. Dit is de reden waarom gewrichtsblessures zoals deze knobbels zo pijnlijk zijn en waarom ze zoveel sporters treffen. Je huid wordt gelei en je voelt je overal zacht, van je nek en schouders tot aan je enkels, knieën en heupen. U kunt ook pijn in uw achillespees voelen.

De eerste stap is om jezelf voor te lichten over de beste manier om krachttraining op deze gewrichten toe te passen. Uit mijn ervaring is voeding niet een gelijkwaardige partner bij fysieke training. Een goede personal trainer kijkt naar de manier waarop u uw voeding idealiter zou moeten gebruiken in het kader van uw algehele trainingsprogramma.

Dus als je ongeveer anderhalve meter bent, denk ik dat je waarschijnlijk moet proberen te rennen in het tempo dat je een volledige hurkkracht geeft. Meestal ongeveer 60 procent, met een lange paslengte. Hiermee leg je een goede basis voor alle krachttraining die volgt. Als u een langeafstandsloper bent, zijn deze waarden nog geschikter.

Laten we eens kijken naar je heupen, knieën en enkels. Voor enkelstabiliteit moet je vruchtbaar zijn bovenop je tenen. Zoals hierboven vermeld, hebben we de afzet van de voeten behandeld. Dit is echt een moeilijke techniek om uit te voeren. Als je rent, plaats je je gewicht op de hiel en maak je een grote inzet van je loden voet. Dan moet je dat gewicht gebruiken om uit de situatie te komen. Het grote probleem hier is wanneer uw gewichtsoverdracht niet goed is. Dit belast uw enkels, knie en heupen wanneer ze worden gebruikt om de balans te controleren.

Van de bovenkant van je tenen tot de bovenkant van je hoofd, je beweegt om het gewicht op de buitenkant van je voet te plaatsen. Dit "ingestelde" gewicht en de voetpositie is erg onhandig om op te balanceren. Het been moet evenwijdig aan de grond zijn, als je een grote draai maakt. Dan draai je en verplaats je je gewicht naar de andere voet. Triatleten doen dit vrij regelmatig, wanneer ze niet proberen een betere hurkkracht te krijgen. Om jezelf in die richting te bewegen, doe je squats van ongeveer 80 procent van je maximale gewicht.

Laten we erover nadenken. Als u het water in gaat, mag u uw gewicht niet weer in het water laten zakken voordat u eruit stapt. Dat is een grote fout om te doen. De draai begint vanaf de bovenkant van de tenen, maakt een grote draai en brengt je gewicht naar de buitenkant van je voet. Als je dan vooruit gaat, moet je je buitenste been vasthouden terwijl het gebogen is en het gewicht naar de buitenste schouder werpen.

Dit klinkt ingewikkeld, maar het is het leren waard. Hopelijk kun je een video over de techniek bekijken, want het klinkt ingewikkeld.

Dan ben je in balans, klaar om je volgende stap te zetten, namelijk het voorkomen van knie- en heupgewrichtsblessures die zo vaak voorkomen bij hardlopen.

Categories: Default