Witte Sedan Tijdens De Nacht
Training voor een VIP chauffeur in het Washington, D.C. gebied wordt in het hele land verzorgd door The Luxury Limousine & Transportation Service (LSTS). LSTS is trots op het ontwikkelen van een hoog opgeleide en gekwalificeerde groep van management en customer service medewerkers die omgaan met, beheren en opgeleid personeel op een professionele manier.
Het meten van veiligheid en zorg voor het publiek is een integraal onderdeel van elke rit door de stad, inclusief hoe een taxichauffeur zijn of haar beste klanten vindt. Eén groep chauffeurs wil herinnerd worden voor hun inspanningen om de veiligheid van de passagiers te bevorderen en normen te stellen die leiden tot een vermindering van het aantal ongevallen.
Veinneck Taxi is een van de vele taxi’s, levery cabs en shuttle bussen die dagelijks rijden in DC. Ondanks de grootte van de stad is de sector groot genoeg om meer dan duizend gereguleerde voertuigen te ondersteunen. De straten van de stad zijn georganiseerd in lagen van Parkeren, Transit en Loon Redlining met gemengd commercieel-front passagier-kant en causeway verkeer.
Het niveau van de dienstverlening van VentriPro is beter dan de lokale gele taxi’s. De afdeling verkoopt 90% van de $8,00 per uur aan overheidsambtenaren en 90% van de $10,00 per uur aan gedupeerde belastingslachtoffers. Deze voertuigen zijn uitgerust met 8-inch achter video en luidsprekers met satelliet mogelijkheden bieden Dub console, bekleding voor vier, comfortabele stoelen voor zes en omvat een computer met modem enAfrome telefoon. kinderveiligheid deursloten en automatische koplampen zijn standaard. Een extra functie standaard op de Lincoln Towncar Luxury Series Ford Excursion is een geserialiseerde onderhoud gebeurtenis geschiedenis. De meeste werven in de Verenigde Staten.
De Ford Excursion heeft een exclusieve standaard Variable Visible Multi-ostic (VMS) instrumentenpaneel, achterruit ontdooier, achterruit ruitenwisser en de-fogger in de passagiersruimte. De Ford Excursion heeft vijf radio-units, waaronder een AM/FM &XM/CD-speler met herprogrammeerbare elektronica ( Composabletone en acht luidsprekers. Een cd-wisselaar met zes cd’s, een 12-inch touch-screen display en SIRIUS Satellite Radio zijn optioneel.
Door de brede waaier van assistentie die een chauffeur kan brengen, is personalisatie een integraal deel van het huurcontractproces. Via de personal computer kunnen gebruikers specifieke kenmerken invoeren om veiligheidsgordels los te maken, het instrumentenpaneel te verlichten, de veiligheidsfuncties te verbeteren en een systeemnotitie te krijgen. De personal computer van de chauffeur zal ook komen met stem geactiveerde compatibiliteit met de meeste geavanceerdegestures met inbegrip van: troostende zachte aanraking aanHelium Seriesurides, handschoenenkastje toegang, verlichte entry systeem en buiten temperatuurregeling.
Bovendien biedt de Ford Excursion een groot aantal andere gebruiksvriendelijke functies, waaronder Automatic Collision Mitigation (ACM) en Active Low-beam Assist (ALBA) om er maar een paar te noemen.
“Deze nieuwe technologieën in de nieuwe Ford Excursion betekenen een belangrijke vooruitgang in ons groeiende programma van productontwikkeling voor de bestuurder in ’15”, zegt George Pipas, Ford’s vice-president Product Planning. “Deze nieuwe technologieën, waaronder de bekroonde botsingsbeperkende technologie, hebben betrekking op alles, van het instrumentenpaneel tot de achteruitkijkspiegel en de verbeterde duurzaamheid om te voldoen aan de hoge prestatieverwachtingen van vandaag.”
Categories: Default