Bedrijf voor persoonlijke opleiding

Een bedrijf in personal training kan niet compleet zijn zonder een goed bedrijfsmodel. Zonder een business model, zult u niet kunnen overleven. Laten we zeggen dat u een fitnessfanaat bent. U kent uzelf goed en u gelooft echt dat u het in u hebt om personal trainer te worden. U beschikt over alle nodige motivatie. Dan hebt u een businessmodel nodig. Een personal trainer moet doen waar hij of zij goed in is. Het is niet langer moeilijk om een personal trainer te zijn. Is het niet? Laten we ons nu richten op de fijne kneepjes van het opstarten van een WBS bedrijf.

Wie ben je en waarom wil je personal trainer worden? Hou je echt van beweging en voeding? Zo ja, dan is dat geweldig. Het is het type persoon dat lichaamsbeweging aanvult met voedingstraining als een uiterst succesvol team een samenbindend doel heeft. Het is iets dat u misschien interesseert om te weten dat u er deel van kunt uitmaken. En nog belangrijker, u kunt dit bereiken met het juiste bedrijfsmodel.

Er zijn goede redenen waarom u geïnteresseerd zou kunnen zijn in deze nieuwe carrière opties. Laten we eerst de minder goede redenen overlopen waarom je misschien geen carrière als personal trainer zou willen. We zullen het ook even hebben over de mogelijkheden en de moeilijkheden die je zou kunnen tegenkomen.

Wat is uw leeftijd?

Als u een senior bent, zou u kunnen worden afgeschrikt door het runnen van een bedrijf. Misschien begrijpt u het concept van een bedrijf niet. Misschien denkt u dat het niet de bedoeling is dat u concurreert met het verhullen van uw leeftijd. Dit is natuurlijk een mensenzaak. Hoeveel van uw soort zijn succesvol in wat ze doen? Eigenlijk concurreert u waarschijnlijk niet met verhulling, maar eerder met het feit dat u oplet en bereid bent te leren.

Natuurlijk heeft u het cliché gehoord: “Leeftijd is niets. Je kunt er nooit echt tegen winnen.” Zeggen ze dat echt of zeggen ze dat? reacties op leeftijd

Dat is nogal een aselecte kijk op de waarheid. Natuurlijk kun je het opnemen tegen leeftijdsdiscriminatie. Je kunt het concept ook overslaan, of je kunt een stuk verder komen dan je jongere tegenhangers en niet meedoen aan dergelijke regelingen.

Welke voordelen heeft u voor deoldaten?

Als u contact hebt gehad met mensen aan het eind van uw carrière, zullen zij bijna altijd zeggen dat uw succes te danken is aan het feit dat u jong bent. Als u bedenkt dat uw organisatie zeer groot is en dat veel mensen tot uw leeftijdsgroep behoren, is de omvang van uw markt duizelingwekkend. Bedenk dat de overgrote meerderheid van uw klanten bestaat uit mensen van middelbare leeftijd. Bedenk verder dat de overgrote meerderheid van uw vaste klanten ook niet vaak getrouwd zijn. Weet u dat meer dan 50% van uw klanten onregelmatig gehuwd zijn? Weet u dat relatief weinig van uw klanten van plan zijn in de nabije toekomst kinderen te krijgen?

Veel van uw cliënten zijn alleenstaand. Een relatief groot aantal van uw cliënten is ofwel alleenstaand ofwel niet geïnteresseerd in het stichten van een gezin. Bent u echt verrast door deze informatie? Als u werkt met een paar vrijgezelle mannen die in u geïnteresseerd zijn, zou ik dat niet beschouwen als een poging om de waarheid te verbergen. Ik zou het zien als een investering in uw dienst en uw leden. Als u met een klein aantal getrouwde mannen werkt, hebben we misschien een probleem. Enzovoort. Hoewel deze verklaring voor de hand ligt, kan dit soort informatie een drastische invloed hebben op uw bedrijf.

Heeft u ooit nagedacht over de grootte van uw sectie?

De sectie is de grootte van de wereld waarin wij leven. Als we in een wereld leefden ter grootte van een letterruimte, zou deze verwant zijn aan een berg. bergketen creëert sterke aantrekkingscentra, die een druk creëren om de kost te verdienen door de grootte van onze sectie. Bedenk dat de sectie elk jaar exponentieel groeit en niet kleiner wordt, waarom zouden we verwachten dat ze kleiner wordt?

Categories: Default